1227 ДУШИ ПОСЕТИХА ВОЕННОМОРСКИЯ МУЗЕЙ
НА ГЕРГЬОВДЕН

Само две седмици след откриването на новата експозиция, гражданите и гостите на гр. Варна имаха възможността да разгледат безплатно новата визия на музея. 1227 души посетиха Военноморския музей на Гергьовден - Ден на храбростта и празник на Българската армия.
През целия ден, потокът от желаещи да се докоснат до морската история на България, в единствения ни морски музей у нас, не спираше. Опашка от чакащи се изви пред входа, тъй като залите на вътрешната експозиция трудно побираха стотиците варненци, решили по повод празника да посетят това уникално място. Много от най-малките посетители дори станаха част от външната експозиция, като достойно заеха мястото на артилериста в един от експонатите на музея - корабна двуавтоматна зенитна установка от втората половина на XX век.
Силвия ЛАМБОВА,
старши експерт „Връзки с обществеността”
Военноморски музей
През целия ден, потокът от желаещи да се докоснат до морската история на България, в единствения ни морски музей у нас, не спираше.
Залите на вътрешната експозиция трудно побираха стотиците варненци, решили по повод празника да посетят това уникално място.
Много от най-малките посетители заеха мястото на артилериста в един от експонатите на музея - корабна двуавтоматна зенитна установка от втората половина на XX век.
Сдружение „Национален морски музей” - Варна :: Новини
Сдружение „Национален морски музей” - Варна :: Новини
< вход :: enter >